Tuotteet‎ > ‎

Hunajatuotteet

Klikkaa kuvaa suuremmaksi (avautuu uuteen välilehteen)                  
Hunajaa erikoisissa ja mallisissa purkeissa

Hunaja sopii monenlaiseen käyttöön,
mm. kauneudenhoitoon,teen sekaan, urheilujuomiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Meiltä saat sitä myös hyvin erilaisissa purkeissa.
Hunajaa kuusikulmaisessa puurasiassa, puinen teeautomaatti hunajapurkin kera ja puinen tikkurasia

Hunajaa on mahdollista saada meiltä hyvin erilaisissa pakkauksissa, jopa teeautomaatin kera. Pieni laatikko hunajapurkin vieressä täytetään teepusseilla. Näin joka kerta teepussi tulee kuin automaatista, kun sellaista tarvitsee. Lisäksi hunaja on teen (ja miksei monen muunkin ruokatuotteen) ensiluokkainen maustaja ja makeuttaja. Se on terveellisempää kuin tavallinen sokeri ja sitä myös tarvitsee vähemmän makeuttajaksi kuin sokeria.
Hunajaa koivupurkeissa

Nyt saatavilla hunajaa myös perisuomalaisessa koivupurkissa. Ulkoasu sopii tyylikkäästi sisustukseen etenkin mökeille. Sisällä 50g hunajaa lasipurkissa.
Aitoja mehiläisvahakynttilöitä eri mallisina

Pitkät, suuremmat mehiläisvahakynttilät pyöritetään käsin ohuista mehiläisvahalevyistä. Värejä on monia ja kynttilät eivät savuta eivätkä valuta. Niitä ei kuitenkaan tule jättää ilman valvontaa tai polttaa liian lähellä palavaa materiaalia. Kynttilöiden paloajat: pieni n. 3,1/2h, keskikokoinen n.6h, pitkä n.8h.
Kuusikynttilöitä kauniisti paketoituna hunajapurkin kera

Suositut tuotteet eritoten pikkujouluaikaan. 
Hyvää suomalaista hunajaa ja käsintehtyjä mehiläisvahalynttilöitäkynttilöitä,värikkäät paketit. Kynttilän paloaika 5 1/2h.
   
   
   
   
   
   

Comments