Tuotteet

Hunajaa erikoisissa ja mallisissa purkeissa

Hunaja sopii monenlaiseen käyttöön, mm. kauneudenhoitoon,teen sekaan, urheilujuomiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Meiltä saat sitä myös hyvin erilaisissa purkeissa.


Kelluvia kynttilöitä

Kauniita kelluvia mehiläisvahakynttilöitä tulee polttaa palamattomalla alustalla. Kynttilöistä tulee mieto mehiläisvahan tuoksu, eivätkä ne valuta tai savuta. Eri värejä. Paloaika n. 1h.Hunajaa koivupurkeissa

Nyt saatavilla hunajaa myös perisuomalaisessa koivupurkissa. Ulkoasu sopii tyylikkäästi sisustukseen etenkin mökeille. Sisällä 50g hunajaa lasipurkissa.Aitoja mehiläisvahakynttilöitä eri mallisina

Pitkät, suuremmat mehiläisvahakynttilät pyöritetään käsin ohuista mehiläisvahalevyistä. Värejä on monia ja kynttilät eivät savuta eivätkä valuta. Niitä ei kuitenkaan tule jättää ilman valvontaa tai polttaa liian lähellä palavaa materiaalia. Kynttilöiden paloajat: pieni n. 3 ja puoli h, keskikokoinen n.6h, pitkä n.8h.

Eri muoteilla valettuja mehiläisvahakynttilöitä

Osa kynttilöistä valmistetaan mehiläisvahaa sulattamalla ja muottiin kaatamalla. Vahan kovetuttua kynttilä otetaan varovasti muotista ja tehdään vielä ulkonäön siistiminen. Myös näissä kynttilöissä on värivaihtoehtoja useita ja palavan kynttilän valvonta on tarpeen.
Paloajat: Muistokynttilä 15h, Rukoileva tyttö n.3h, Kuusikynttilä n.5 ja puoli h.
Puinen kenkärenki

Kenkärenki helpottaa etenkin raskaampien ja pitkävartisten kenkien, esim ratsastus- ja metsurinsaappaiden pois ottamista jalasta. Se vie myös vähän tilaa ja on helppo käyttää. Sopii niin pienelle kuin suurelle jalallekkin.

Puukantinen kirja sekä soittorasia eri melodioilla ja viilukuvilla

Puukantinen kirja on kaunis ja edukseen oleva vaikkapa vieraskirjaksi häihin, ristiäisiin tai hautajaisiin. Se soveltuu myös aivan tavalliseksi päiväkirjaksi. Soittorasiat ovat saaneet suuren suosion ja soveltuvat monenlaisiksi lahjoiksi. Musiikkikappaleina soittorasioissa mm. Suojelusenkeli, Ystävä sä lapsien, Sininen uni, Maamme sekä erilaisia rakkaus- ja joululauluja.Tuohipussit tulitikuilla

Tuohipussi on etenkin kesän "syttyvä tuliainen".
Taatusti kuivaa tuohta!Päätypuuleikkuulautoja

Kätevät leikkuulaudat ovat kestävä ja luontoystävällinen apu ruoanlaitossa. Osassa leikkuulautoja veitsi mukana. Puu on veitselle ystävällinen materiaalli, joka ei tylsytä veistä yhtä paljon kuin esim.muovi.


Pajukyniä

Mahdollisesti omalla tekstillä merkatut kynät ovat samanlaisia käyttää, kuin tavalliset mustekynät.Ihanteellisia nikkeliallergikoille.Mehiläisvaharuusukynttilöitä

Upeita ruusukynttilöitä saa eri värisinä ja myös erilaisissa paketeissa. Poltettaessa syntyy mieto mehiläisvahan tuoksu. Käyvät myös aivan koristeeksi ulkomuotonsa ansiosta. Paloaika n.13h.


Hunajaa kuusikulmaisessa puurasiassa,puinen teeautomaatti hunajapurkin kera ja puinen tikkurasia

Hunajaa on mahdollista saada meiltä hyvin erilaisissa pakkauksissa, jopa teeautomaatin kera. Pieni laatikko hunajapurkin vieressä täytetään teepusseilla. Näin joka kerta teepussi tulee kuin automaatista, kun sellaista tarvitsee. Lisäksi hunaja on teen (ja miksei monen muunkin ruokatuotteen) ensiluokkainen maustaja ja makeuttaja, sillä se on terveellisempää kuin tavallinen sokeri ja myös tarvitsee vähemmän makeuttajaksi kuin sokeria.


Comments